Purezzan pääasialliset edut

Purezza tarjoaa useita etuja kaikenlaisille hotelleille, ravintoloille ja kahviloille. Yrityksen koosta riippumatta Purezzan juomavesiratkaisuun investoiminen kannattaa aina.

Ansaitse vedellä

Säästä aikaa ja rahaa Purezzan avulla!

Säästä rahaa

Vesijohtovesi on käytännössä ilmaista ja hiilihapon kustannukset ovat suhteellisen alhaiset. Sen sijaan pullotetun hiilihapotetun ja hiilihapottoman veden kustannukset ovat verrattain korkeat. Lisäksi pullovettä käytettäessä kustannuksia aiheuttavat vesipullojen määrän lisäksi muun muassa niiden kuljetus, säilyttäminen ja jäähdytystila, kun taas Purezzaan liittyy vain yksi alhainen ja kiinteä kustannus. Se tekee euromääräisten kustannussäästöjen laskemisesta helppoa.

Joustavat palvelut

Jokaisen tarjotun lasillisen alhaisen kustannuksen ansiosta Purezza on ratkaisu, joka tarjoaa monia uusia mahdollisuuksia. Hanasta tulevaa vettä voidaan käyttää pohjana lähes loputtomalle määrälle maustettuja juomia lisäämällä veteen hedelmäesanssia, hedelmämehuja tai tuoreita ainesosia. Lisäksi siihen voi lisätä myös valmiita sekoituksia, kuten jääteetä tai vastaavia. Purezzan joustavuus laajentaa tuottomahdollisuuksia, myös pienemmille yrityksille, jotka eivät tavallisesti välttämättä tarjoa kovin suuria määriä, mutta jotka voivat löytää uusia tarjoiluvaihtoehtoja, kun hiilihapotettua vettä on vapaasti käytettävissä.

Monipuoliset tuottomahdollisuudet

Purezzaa voidaan myydä asiakkaille pulloittain, sisäänpääsymaksuun kuuluvana asiakaskohtaisesti tai pöydittäin, tai vaikkapa juomapakettina tapahtumissa ja tarjoiluissa.

Ympäristöystävällinen vaihtoehto

Purezzan avulla voit unohtaa pullojen rahdin ja toimitukset, muovinvalmistuksen ja jätteidenkäsittelyn (ei maantäytteeksi päätyviä muovipulloja). Vesi ei myöskään kuluta pohjavettä, kuten valitettavasti monien pullotettujen mineraalivesien osalta.

Purezza

Säästää tilaa ja helpottaa käsittelyä

Purezzaa käytettäessä kalliita varastotiloja yksittäispakattujen pullojen säilyttämiselle ei tarvita. Purezza-pullot ovat uudelleenkäytettäviä ja ne voidaan pestä astianpesukoneessa.

Purezza

Raikasta, itse pullotettua ja helppokäyttöistä

Koska Purezza-vesi lasketaan hanasta aina suoraan yrityksessä, se on aina raikasta, toisin kuin pullovesi, joka saattaa olla varastossa jopa kaksi vuotta ennen sen tarjoilemista. Purezza-juomavesiratkaisut tarjoavat rajoittamattoman määrän raikasta, jäähdytettyä, hiilihapotettua tai hiilihapotonta vettä. Vesi ei lopu koskaan, joten uusia pulloja ei tarvitse tilata, eikä yritys ole toimittajien tiukkojen toimitusaikataulujen varassa.

Purezza

Monipuolista ja joustavaa

Purezzan juomavesiratkaisuissa ei ole kyse pelkästä vedestä. Lisää joukkoon makuaromeja, tuoreita hedelmiä ja raikkaita yrttejä, niin saat talon omia virvoitusjuomia, mocktaileja, cocktaileja, jääteetä tai detox-juomia.

Purezza

Pelkästään hotelli- ja ravintola-alalle

Purezza on vesikonsepti, jossa vesi lasketaan hanasta suoraan yrityksessä. Se on erinomaisen kätevä vaihtoehto ravintoloille, kahviloille, hotelleille ja muille hotelli- ja ravintola-alan yrityksille. Purezza-vettä ei voi ostaa valmiiksi pullotettuna, joten se tuntuu tästä syystä ylellisemmältä tuotteelta elintarvikemyymälöistä ostettavaan valmiiksi pakattuun veteen verrattuna.

Purezza

Purezzan maailmanlaajuinen verkosto

Purezzalla on omat toimistot 13 maassa Australiassa, Euroopassa ja Yhdysvalloissa, ja toimintamme kasvaa jatkuvasti. Waterlogicin jakeluverkoston ansiosta tavoitamme maailmanlaajuisesti yli 40 markkina-aluetta, mukaan lukien Aasia, Eurooppa, Etelä-Amerikka, Afrikka ja Lähi-itä. Näin meillä on mahdollisuus toimittaa juomavesiratkaisuja yli 60 maahan ympäri maailmaa ja tarjota kattavia huoltopalveluita kaikille asiakkaillemme.

Lue lisää täältä

purezza