Purezzan historia

Purezza-konsepti perustettiin Australiassa, ja sen taustalla on uusi ja uudenaikainen ajattelutapa tarjota hotelli- ja ravintola-alalle helppokäyttöinen vaihtoehto pullovedelle.

Toiminta-ajatuksena on tarjota hyvänmakuista pöytävettä esteettisessä pakkauksessa, mikä on olennainen osa myönteisen ateriakokemuksen mahdollistamista niin asiakkaille kuin ravintoloitsijoille sekä visiomme ydin ja kantava idea, joka lopulta inspiroi meitä tuotemerkin toteuttamisessa.

Tämä visio ja asiakkaiden kysynnän jatkuva kasvu motivoivat Purezzan tuomaan markkinoille nykyaikaisen ja hyvänmakuisen vaihtoehdon yksittäispakatuille vesipulloille ja kehittämään juomavesiratkaisun, jonka avulla ravintoloitsija voi tarjota pöytävettä hanasta asiakkailleen. Uusin jäähdytys- ja vedenpuhdistustekniikka takaa visuaalisesti ja maun osalta erinomaisen lopputuloksen, joka tuottaa myös lisäarvoa ravintoloitsijalle tuoton kasvun muodossa sekä entistä paremman tilojen hallinnan kautta perinteiseen pulloveteen verrattuna.

Monet yritykset jatkavat kuitenkin perinteisten yksittäispakattujen vesipullojen käyttöä, mikä on kallista, tehotonta ja ympäristönäkökulmasta huono vaihtoehto, ja lisäksi tämänhetkisten kulutustrendien vastaista. Koska useat asiakkaat eivät halua valita yksittäispakattuja vesipulloja, raikkaan, suoraan yrityksessä hanasta laskettavan veden konseptista tulee todennäköisesti kuluttajien käyttäytymistä muuttava vaihtoehto.

Haluamme olla hyvä esikuva ja haastaa itseämme tarjoamaan innovatiivisia kokemuksia asiakkaillemme ja heidän asiakkailleen. Olemme sitoutuneet jatkuvaan kehitykseen ja valmistamaan hyvältä maistuvaa ja laadukasta hiilihapotonta ja hiilihapollista vettä. Visionamme on olla johtava toimija yksittäispakattujen vesipullojen poistamisessa maailmanlaajuisesti hotelli- ja ravintoalan toimitusketjuista.

Purezza-nimen valinnan taustalla vaikuttivat perinteiset arvot, laatu ja käsityötaito, mikä sisältää italialaisen muotoilun puhtauden, yksinkertaisuuden ja hienostuneisuuden. Italialaisen kulttuuriperinnön vaikutus ja inspiraatio näkyy muun muassa räätälöidyissä hanoissa ja tyylikkäissä pulloissa, joissa vesi tarjoillaan. Olemme ylpeitä ollessamme osa tätä käsitettä.

Vuonna 2013 perustettu Purezza on kasvanut menestyksekkääksi toimijaksi. Purezza-vettä tarjoillaan nykyisin tuhansissa yrityksissä kaikkialla Euroopassa, Pohjois- ja Etelä-Amerikassa ja Australiassa, ja joukkoon liittyy satoja uusia asiakkaita viikoittain.

Purezzan historia

Purezza-konsepti

Purezzan taustalla on ajatus tarjota nykyaikainen ja helppokäyttöinen vaihtoehto pullotetulle vedelle kehittämällä juomavesiratkaisu, jonka avulla ravintoloitsija voi tarjota omaa pöytävettä hanasta maksaville asiakkailleen. Uusin jäähdytys- ja vedenpuhdistustekniikka takaa visuaalisesti ja maun osalta erinomaisen lopputuloksen, joka tuottaa myös lisäarvoa ravintoloitsijalle tuoton kasvun muodossa ja lisää ympäristövastuun huomioimista perinteisen pulloveden käyttöön verrattuna.

Tätä kattavaa vesiratkaisua tarjotaan vain hotelli- ja ravintola-alalle (HoReCa). Raikasta hanavettä voidaan tarjota viilennettynä tai huoneenlämpöisenä, hiilihapotettuna tai hiilihapottomana kätevästi tätä tarkoitusta varten suunnitelluissa Purezza-pulloissa.

Visiomme

Tavoitteenamme on johtaa kansainväliselle hotelli- ja ravintola-alalle soveltuvien vesiratkaisujen kehittämistä.

Tehtävämme

Tarjoamme ensiluokkaisen ratkaisun hiilihapottomalle ja hiilihapotetulle pöytävedelle keskittyen hotelli- ja ravintola-alaan ja toimittamalla laadukkaita juomavesiratkaisuja, jotka puolestaan saavat aikaan myönteisiä ympäristö- ja asiakaskokemuksia.

Purezzan historia

EMOYHTIÖMME

Waterlogic perustettiin vuonna 1992, ja se oli maailman ensimmäisiä yrityksiä, jotka toivat markkinoille yrityksessä hanasta laskettavat juomavesiratkaisut Euroopassa. Yritys on laajentunut alan johtavaksi toimijaksi itse hanasta laskettavan, suodatetun juomaveden osalta ainutlaatuisen tuotesuunnittelun, korkean laadun, laadukkaan valmistuksen ja uuden tekniikan käytön ansiosta.

Tutkimus ja kehitys ovat yrityksen pääasialliset tukipilarit, mikä puolestaan merkitsee pitkäkestoista investointia innovatiivisiin ja laadukkaisiin tuotteisiin, joita täydentää uraauurtava tekniikka, kuten Firewall.

Waterlogicilla on maailmalaajuinen jakeluverkosto, joka kasvaa jatkuvasti. Tällä hetkellä toimimme yli 50 maassa Yhdysvalloissa, Euroopassa, Aasiassa, Australiassa ja Etelä-Amerikassa ja tarjoamme juomavesiratkaisuja työpaikoille, sairaaloille, kouluille, hotelleille ja ravintoloille ympäri maailmaa.

Juomavesiautomaatti Waterlogic

Miksi yrityksesi tarvitsee Purezzan?