Näin asiakkaamme kertovat Purezzasta

”Voimme ehdottomasti suositella Purezzaa. Vesi on hyvää ja laadukasta, se on suodatettua ja pulloissa on hauska ulkoasu. Kaikki on toiminut hyvin, huolto vastaa nopeasti ja hiilihappopatruunan vaihto on helppoa.”

Andreas Österberg
Villa Aske

”Purezzasta pidetään hauskojen pullojen ansiosta, ja koska vesi tulee läheltä ilman pitkiä rahtimatkoja, mikä on hyväksi ympäristölle.”

Jörgen Einsbohr
Pumphuset, Landskrona

”Aikaisemmin THE THIEF tarjosi asiakkailleen laadukasta pullovettä sekä ravintolassa, baarissa että kaikissa hotellihuoneissa. Halusimme kuitenkin valita pullovettä vastuullisemman ratkaisun. Purezza-ratkaisu vähentää hiilijalanjälkeämme, sillä kuljetuksia ei enää tarvita. Lisäksi sekä lasi- että muovipullojen määrä väheni. Lasiset Purezza-pullot voidaan pestä ja käyttää uudelleen.”

Haakon Sand
The thief, Oslo

”Purezza-ratkaisun ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme parasta vettä ilman, että se olisi liian kallista. Aikaisemmin meillä oli vain lähde- ja pullovettä. Nyt tarjoamme vain Purezzaa, hiilihapotettuna tai ilman. Laatu on selvästi parempi, ja vaihtelua saa ilman kertakäyttöpulloja.”

Tommy Oppedal Raanti
Hos Fish & Cow, Stavanger

Varför din verksamhet behöver Purezza