Meillä on tärkeä tehtävä

Ympäristöystävällinen juomavesiratkaisu

Purezza haluaa tuottaa pitkäkestoista arvoa asiakkailleen muun muassa tarjoamalla juomavesiratkaisuja, joissa on huomioitu ympäristö ja vastuullisuus. Purezza tarjoaa mahdollisuuden luopua kertakäyttöpulloista ja vähentää näin kuljetusten ja logistiikan aiheuttamia ympäristövaikutuksia sekä yritysten kokonaisvaikutusta ympäristöön.

Purezza toimii yhteistyössä maailman johtavan Green Key ‑ympäristömerkin kanssa tavoitteenaan markkinoida vastuullisia juomavesiratkaisuja hotelli- ja ravintola-alalle käyttämällä suodatettua, itse hanasta laskettavaa juomavettä, mikä vähentää kertakäyttöisten vesipullojen käyttöä.

Green Keyn pääkonttori on Kööpenhaminassa, ja sillä on laaja maantieteellinen kattavuus ja paikallistoimistot Euroopassa, Lähi-idässä, Australiassa, Afrikassa sekä joissakin Pohjois- ja Etelä-Amerikan maissa.

Purezzan ensiluokkaiset ja vastuulliset juomavesiratkaisut vaikuttavat myönteisesti liikevaihtoon

Lue lisää täältä

Vuodesta 2013 lähtien Purezza on toiminnallaan vähentänyt useiden miljoonien kertakäyttöpullojen käyttöä hotelli- ja ravintola-alalla.

Visionamme on jatkaa tätä työtä ja vähentää vuosittain 30 miljoonaa yksittäispakattua pulloa maailmanlaajuisesti hotelli- ja ravintola-alalta, ja olemmekin edenneet hyvin tavoitteemme saavuttamisessa.

Hotelli- ja ravintola-ala vie kehitystä kohti entistä eettisempää ja ympäristöystävällisempää ratkaisua. Ottamalla vastuulliset ratkaisut osaksi yrityksesi toimintaa olet mukana vaikuttamassa!


Liity mukaan!

Kyllä! Valitsen vihreän vaihtoehdon