Hotellit ja konferenssikeskukset

Juomavesiratkaisuja yksinomaan hotelli- ja ravintola-alalle

Myönteisen ja terveellisen ateriakokemuksen luomisessa asiakkaille yksi pääainesosa on hyvänmakuinen vesi.

Purezzan juomavesiratkaisut ovat erittäin tehokkaita ja tarjoavat suuren kapasiteetin suunniteltuna eritysiesti hotelli- ja ravintola-alalle, kuten ravintoloille, kahviloille, hotelleille, konferenssikeskuksille, catering-palveluille, baareille ja klubeille.

Suuren potentiaalin tuottomahdollisuudet

Purezza-juomavesiratkaisut tarjoavat ainutlaatuiset tuottomahdollisuudet yrityksille, joilla on useita myyntipisteitä, kuten hotelleille ja konferenssikeskuksille.

Joustava järjestelmämme saa aikaan tuottoja ravintoloissa, baareissa ja konferenssitiloissa. Hiilihapotetun ja hiilihapottoman veden lisääminen toimintoihin ja konferenssipaketteihin on helppo ja tehokas tapa saada suuria tuottoja.

Ensiluokkainen laatu

Purezza on joustava, ja koska juomavesiratkaisuamme voidaan hyödyntää lähes kaikissa tiloissa, joissa juomia voidaan tarjoilla, yritys voi saada aikaan tuottoa hyvin monilla tavoilla.

Vähennä yrityksen ympäristövaikutusta

Purezza on keino vähentää kustannuksia ja ympäristövaikutusta luotettavasti korvaamalla kalliit yksittäispakatut vesipullot. Säästä aikaa, rahaa ja vaivaa Purezzan ympäristöystävällisillä, yrityksessä hanasta laskettavilla juomavesiratkaisuilla. Purezzan lisääminen kokous- tai juomapakettiin on erittäin tehokas tapa voittojen kasvattamiseen.

Räätälöidyt ja uudelleenkäytettävät profiloidut pullot

Vaihda resursseja kuluttavat ja kalliit kertakäyttöpullot moderneihin, profiloituihin ja uudelleenkäytettäviin Purezza-pulloihin ja nauti eduista. Tarjoa vieraillesi erinomainen kokemus: laadukasta, raikasta ja yrityksessä hanasta laskettua Purezza-pöytävettä suoraan hanasta pöytään. Hiilihapotetun ja hiilihapottoman veden lisäksi Purezza sopii erinomaisesti cocktailien, mocktailien ja talon virvoitusjuomien valmistamiseen tai hiilihapotetun veden maustamiseen.

PUREZZA, PAIKALLISESTI TAI GLOBAALISTI

VALINTA ON SINUN

Purezza-juomavesiratkaisut kuuluvat kansainväliseen Waterlogic-konserniin. Olipa kyseessä yksittäinen ratkaisu yhdelle tai kahdelle ravintolalle tai koordinoitu ja globaali ratkaisu kansainväliselle ravintolaketjulle, Purezza on ehdoton valinta.

Saat lisätietoa ottamalla meihin yhteyttä

Läs mer här

Miksi yrityksesi tarvitsee Purezzan?