Ravintolat ja kahvilat

Juomavesiratkaisuja yksinomaan hotelli- ja ravintola-alalle

Myönteisen ja terveellisen ateriakokemuksen luomisessa asiakkaille yksi pääainesosa on hyvänmakuinen vesi.

Purezzan juomavesiratkaisut ovat erittäin tehokkaita ja tarjoavat suuren kapasiteetin suunniteltuna erityisesti hotelli- ja ravintola-alalle, kuten ravintoloille, kahviloille, hotelleille, konferenssikeskuksille, catering-palveluille, baareille ja klubeille.

Korkeat vaatimukset

Vesi on usein laiminlyöty osa päivälliskokemusta ja asia, jonka asiakkaat vain odottavat saavansa. Purezza ymmärtää, miten tärkeää raikkaan ja hyvänmakuisen veden tarjoaminen asiakkaille on. Juomavesiratkaisumme tarjoavat suuren kapasiteetin ja sopivat ravintoloihin ja kahviloihin, joissa vaatimukset ovat korkeat, ja mahdollistavat samalla hyvät tuottomahdollisuudet.

Profiloidut ensiluokkaiset pullot

Käyttämällä Purezza-juomavesiratkaisun kanssa profiloituja ja laadukkaita pullojamme saat raikasta, jääkylmää ja ensiluokkaista hiilihapotettua pöytävettä murto-osalla yksittäispakattujen vesipullojen kustannuksista.

PUREZZA, PAIKALLISESTI TAI GLOBAALISTI

VALINTA ON SINUN

Purezza-juomavesiratkaisut kuuluvat kansainväliseen Waterlogic-konserniin. Olipa kyseessä yksittäinen ratkaisu yhdelle tai kahdelle ravintolalle tai koordinoitu ja globaali ratkaisu kansainväliselle ravintolaketjulle, Purezza on ehdoton valinta.

Saat lisätietoa ottamalla meihin yhteyttä

Läs mer här

Miksi yrityksesi tarvitsee Purezzan?